REPORTÁŽ: Praženie kávy je trochu umenie a trochu chémia. Mletú nebudeme predávať nikdy, odkazuje majiteľ Coffeeinu
Peter Szabó.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Chuťový profil na obale od kávy, ktorú sme ochutnali.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Honduraské kávovníky v džungli.
Zdroj: Ivana Rožková
José žije v Hondurase pol roka, pokiaľ trvá zberačská sezóna.
Zdroj: Ivana Rožková
Sušenie kávových čerešní.
Zdroj: Ivana Rožková
Peter Szabó si skúša zber kávových čerešní.
Zdroj: Ivana Rožková
V takýchto vreciach príde do pražiarne surová káva.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Majiteľ pražiarne Coffeein Peter Szabó.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Súčasný stroj, v ktorom v Šahách pražia kávu.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Etikety Coffeein.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Peter Szabó s upraženou kávou.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Peter Szabó, majiteľ pražiarne Coffeein.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Takto vyzerá zrno počas praženia.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Ilustračné foto.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Zabalená limitovaná káva.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Tím Coffeeinu.
Zdroj: Ivana Rožková
Galerie, které by tě mohly zajímat:
V obýváku topit jen na 18 stupňů. Ministerstvo připravuje vyhlášku pro stav nouze V obýváku topit jen na 18 stupňů. Ministerstvo připravuje vyhlášku pro stav nouze
Byli jsme na návštěvě v Kofole. Expanze nás už léta neláká, soustřeďujeme se na kvalitu, říká Jannis Samaras (Rozhovor) Byli jsme na návštěvě v Kofole. Expanze nás už léta neláká, soustřeďujeme se na kvalitu, říká Jannis Samaras (Rozhovor)
Chaos v pražském metru. Lidé strávili skoro hodinu v tunelu Chaos v pražském metru. Lidé strávili skoro hodinu v tunelu
Zásadní módní trendy podzimu 2025. Čokoládová hnědá, formální boty a specifický vzor na svetrech budou základ Zásadní módní trendy podzimu 2025. Čokoládová hnědá, formální boty a specifický vzor na svetrech budou základ
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
1 / 16
Sdílet